Aplicatii speciale pentru etichete unice

  1. Insertie de ață

Sunt etichete create special pentru industria lactatelor, mai precis pentru brânză topită. Această tehnică ne permite să introducem un fir de ață în etichetă, facilitând deschiderea cutiei. Bineînțeles că această tehnică poate fi extinsă și la alte aplicații.

  1. Tehnologie UV

Întotdeauna etichetele spectaculoase ne atrag ca un magnet. O altă etichetă specială este cea care beneficiază de tehnologia UV.

Un lac special aplicat peste tipar dă posibilitatea unui efect fluorescent în lumina ultravioletă. Acesta poate fi utilizat pentru a crea efecte speciale, în industria băuturilor, de exemplu.

Cu siguranță remarcăm o etichetă ce radiază lumina într-un bar. Tehnica UV mai poate fi folosită și la etichetele de securitate sau în industria farmaceutică.

  1. Etichete termocromatice

Complexitatea ce o poate atinge o etichetă este incredibilă. O altă etichetă specială este cea care folosește cerneală serigrafică termocromică (aplicată prin tehnica serigrafică) și ne permite să realizăm etichete cu un efect aparte, foarte apreciate și ca etichete de securitate.

Cerneala specială aplicată serigrafic (o depunere mai mare) își schimbă culoarea îndată ce temperatura de răspuns este atinsă. Când temperatura se schimbă, culoarea își revine la culoarea originală. Există o mare varietate de culori și diferite răspunsuri la variația de temperatură.

Este un efect foarte apreciat în industria băuturilor, indicând în anumite cazuri ca temperatura ideală la care se consumă produsul respectiv a fost atinsă.

  1. Print luminiscent

Tipărim etichete autoadezive ce practic strălucesc în întuneric. Folosind o cerneală specială, îmbogățită cu luminophori fac ca întreaga suprafață tipărită să strălucească în absența luminii. Eticheta rezultată este fascinantă și foarte folositoare în diverse industrii, cum ar fi cea farmaceutică. Deasemenea poate fi exact ceea ce îi trebuie produsului de pe raft, pentru un plus de lumină.

  1. Etichete parfumate

Cu un lac special facem ca etichetele autocoloante să aibă o particularitate foarte specială: răspândesc parfum. Avem o gamă foarte variată de esențe, printre cele de bază aflându-se aromele de măr, lămâie, căpșuni sau piersici. Împreună putem găsi parfumul dedicat produsulelor. În acest fel eticheta oferă un indiciu despre ceea ce este în interior și îi garantează atragerea atenției.

  1. Wash-off

Etichetele wash-off combină perfect trei aspecte foarte importante: imagine, design și funcționabilitate. Eticheta wash-off este foarte utilă și poate fi spălată după aproape orice suprafață. Tot ce aveți nevoie este de apă fierbinte la o temperatură de 70 de grade și câteva secunde de răbdare. Un recipient etichetat se transformă repede într-un recipient curat, gata pentru procesat sau refolosit, în funcție de aplicație. Acest material este disponibil atât în cazul etichetlor clear on clear (perfect transparent) cât și în forma clasică cu hârtie.

  1. Etichete de siguranță

Dacă dorești să îți asiguri produsul, să îl protejezi de cele contrafăcute sau să îl promovezi într-un mod aparte noi îți oferim soluția. Avem o întreagă gamă de opțiuni: etichete cu sigiliu autodesctructibil, perforații, coduri, holograme, benzi magnetice sau culori (fluorescente, termo sensibile etc), imprimare față verso, booklet etc. Practic avem soluție pentru fiecare idee.

  1. Etichete de siguranță pentru șervețele umede

Aceste etichete sunt perfecte pentru a menține șervețelele umede chiar și atunci când pachetul este deschis și închis de nenumărate ori. Materialul special folosit asigură umiditatea continuă a șervețelelor și menținerea parfumului. Chiar și pentru șervețelele care conțin ulei este potrivit acest tip de sigiliu. Și nu uitați… varietatea design-ului nu este deloc restricționată.

Aveti nevoie de aplicații speciale pentru etichete unice? La IPPU dispunem de toate resursele tehnice pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigențe cereri privind etichetele unice. Ca întotdeauna ne-am făcut temele, am studiat trendurile de pe piața internatională și am implementat cele mai bune tehnologii în liniile noastre tipografice.

Share