despre industria offset
  • Calitatea de tipar offset este imbatabila. Asta inseamna ca fidelitatea de transfer din fiserul digital pe hartie este de 100. Ce vedeti pe ecranul computerului, ca si fidelitate a imaginii, vedeti si pe hartie. Cerneala este depusa uniform, nu exista variatii de culoare.
  • Varietatea de aplicatii speciale este in continua crestere. Asta inseamna ca in timp ce noi tiparim, alti oameni inventeaza noi si noi aplicatii speciale. Ce sunt aplicatiile speciale? Structuri adaugate tiparului precum emboss-ul, deboss-ul, lacul tactil, microemboss-ul, nanoemboss-ul sau emboss-ul volumetric. Sau aplicarea de folio de diferite culori, cu structuri variate sau tipar pe folio.
  • Calitatea constanta la comenzi repetitive. Cu alte cuvinte, daca ne comandati astazi un model de etichete autoadezive si peste un an repetati comanda, aceasta comanda este stocata in memoria masinii si ea va tipari aceeasi eticheta, fara diferente de culoare sau de structuri. In asa fel nu veti avea surprize la raft ca etichetele arata la fel, dar parca nu sunt. Cei care desfac in retail stiu ca acest aspect este foarte important.
  • Verificarea etichetelor este 100% automata. Un senzor cu camera verifica toate etichetele tiparite, in acest mod se exclude eroarea datorata factorului uman, iar rolele cu etichete autoadezive sunt lipsite de greseli.

Ce aducem noi este o combinatie excelenta a tuturor acestor atu-uri. Studiem permanent piata externa, stim mereu care sunt trendurile tehnologice, dar si cele de design. Avem colaborari foarte bune cu marile tipografii internationale si facem stagii de pregatire cu specialisti dedicati industriei etichetelor.

Avem deja cativa ani buni de cand am adus prima masina offset in tipografia noastra. Venirea acestei masini si specializarea noastra a facut, in mod foarte rapid, sa se vada diferenta dintre produse la raft. Practic am facut un upgrade masiv in calitatea etichetelor produse in Romania. Incet, incet, majoritatea clientilor nostri si-au dorit etichete cu concepte noi sau un refresh al designului actual, schimbari care sa profite de noile noastre capacitati tehnice. 

Share