etichete booklet

Tipuri de booklet-uri

Booklet standard

Paginile atasate pot fi folduite in cele doua moduri si inserate pe suportul autoadeziv. Suportul autoadeziv poate fi transparent sau opac/tiparit. Bookletul este sigilat prin laminare – ceea ce ofera securizarea lui cat si o mai mare rezistenta in timp. Modalitatea de deschidere poate fi: prin dezlipire/ prin desigilare-resigilare/ prin perfor. Forma cea mai intalnita a bookletului clasic este rotunda sau dreptunghiulara/patrata, dar el poate avea orice forma se doreste. Exista solutii tehnice si pentru suprafetele curbate.

Etichete autoadezive in rola

Booklet standard cu facilitate de deschidere

Acesta este un booklet standard la care adaugam un cut-out in baza autoadeziva si laminare pentru a-i facilita deschiderea. Acest cut-out nu restrictioneaza forma bookletului. Baza poate fi deasemenea transparenta sau opaca/tiparita. Acest sistem de deschidere poate fi folosit cu succes si daca se doreste un booklet cu desigilare/resigilare.

Etichete autoadezive in rola

Booklet cu sistem de desprindere

Comparativ cu sistemul standard de inchidere, acest booklet este dotat cu un sistem integrat de deschidere,un colt usor desprins, facilitand deschiderea foarte usoara a bookletului chiar si pentru maini mai putin indemanatice. Este ideal pentru un booklet cu desigilare/resigilare – de exemplu: prospecte pentru medicamente, traduceri pentru cosmetice sau instructiuni pentru industria chimica.
Se poate aplica cu usurinta si pe suprafete curbate.

Etichete autoadezive in rola

Booklet rezistent la conditii exterioare

Acest booklet poate fi sigilat prin laminare pe toate cele patru laturi. Filmul folosit la laminare este unul special pentru conditii de exterior: vant, soare, frig. El poate fi integrat pe o baza autoadeziva rezistenta la apa. in functie de cerinta, se poate sigila pe 2, 3 sau pe toate cele 4 laturi. Este ideal pentru produse ce stau mult in exterior.

Etichete autoadezive in rola

Mini-booklet

Ideal pentru promotii cu premii incluse, instant sau coduri variabile. Acest tip de booklet este foarte des folosit in promotii. De obicei el este construit dintr-o baza tiparita ce contine un cod variabil, acoperit cu scratch-off si o coperta tiparita fata-verso. Bineinteles ca poate avea un numar mai mare de pagini, in functie de necesitati. Deschiderea se face prin perforatie pe o parte sau amandoua. Aceste etichete sunt foarte practice si usor de integrat pentru orice masina de etichetare.

Etichete autoadezive in rola

Booklet cu insert

Este un booklet clasic in care introducem un insert ce se poate scoate dupa deschidere. Se pot introduce:

  • Abtibilduri
  • Instructiuni de folosire
  • Tatuaje
  • Magneti
  • Mici colectii de retete
  • Carduri pentru colectii

Deasemenea se mai pot folosi cerneluri termocromatice sau parfumate pentru un plus de atractivitate.

Etichete autoadezive in rola

Booklet integrat intr-o eticheta

Un booklet standart este integrat intr-o eticheta tiparita. El poate fi potrivit perfect in designul etichetei produsului, sub o laminare transparenta. Bookletul va avea un colt de deschidere pentru o desprindere usoara si o lipire la loc. El poate deasemenea fi dezlipit total. Bookletul poate fi pozitionat oriunde pe eticheta, in mijlocul sau in marginea etichetei.

Etichete autoadezive in rola

Booklet fara spate autoadeziv

Este un booklet ce este construit intr-un mod mai special: lefleatul este aplicat pe doua margini subtiri de film transparent autoadeziv special, el ramand astfel liber de baza. Are un colt de deschidere si un sistem de resiglare. El este ideal pentru retete, traduceri sau prospecte deoarece se deschide si se inchide cu usurinta la loc. Este excelent pentru a fi lipit pe suprafete curbate.

Etichete autoadezive in rola

Booklet top hanger

Este un leafleat integrat doar partial pe un material autoadeziv: partea adeziva se foloseste pentru a aplica bookletul pe produs, iar restul bookletului ramane liber, atragand foarte usor atentia asupra produsului. Sistemul de deschidere este prin perfor cu cut-out ajutator.

Etichete autoadezive in rola

Booklet neckhanger

Este un booklet integrat pe un neckhanger. Autoadezivul de pe baza dispare complet , lefletul este atasat prin laminare iar produsul obtinut este pus pe gatul sticlei. Este o solutie excelenta pentru a mari spatiul de comunicare dedicat sticlelor.

Etichete autoadezive in rola

Toate aceste tipuri, combinate, dau o varietate mare de tipuri de bookleti. Aveti nevoie de solutii creative si practice pentru productia de Booklet? La IPPU fabricam bookleti din anul 1995. Experienta stransa in toti acesti ani ne-a ajutat sa gasim mereu solutii adaptate nevoilor clientilor nostri.

Share