Capriccio

Avem deja cativa ani buni de cand am adus prima masina offset in tipografia noastra. Venirea acestei masini si specializarea noastra au facut, in mod foarte rapid, sa se vada diferenta dintre produse la raft. Practic am facut un upgrade masiv in calitatea etichetelor produse in Romania. Incet incet, majoritatea clientilor nostri si-au dorit etichete cu concepte noi sau un refresh al designului actual, schimbari care sa profite de noile noastre capacitati tehnice.

Intre timp noi ne-am specializat si mai mult si am adus unitati noi care duc tiparul unei etichete autoadezive la rang de arta.
Nu o sa va plictisesc cu detaliile tehnice ale noilor masini, desi sunt tentata sa o fac, imi aduce aminte de copilarie cand ne laudam cu masinutele noastre – cunoscatorii stiu. Dar pe parte teoretica tot o sa va aduc in atentie cateva avantaje ale tiparului offset, avantaje care fac diferenta de aspect la raft:

1. Calitatea de tipar offset este imbatabila. Asta inseamna ca fidelitatea de transfer din fiserul digital pe hartie este de 100%. Practic nu mai vedeti pixelii pe hartie, ca sa ma exprim plastic. Ce vedeti pe ecranul computerului, ca si fidelitate a imaginii, vedeti si pe hartie.
2. Varietatea de aplicatii speciale este in continua crestere. Asta inseamna ca in timp ce noi tiparim, alti oameni inventeaza noi si noi aplicatii speciale. Ce sunt aplicatiile speciale? Structuri adaugate pe etichete ca embossul, debossul, dripp off, lacul tactil, microembossul. Sau folio de diferite culori, cu structuri variate sau tipar pe folio. Producatorii de hartii inventeaza noi si noi structuri, adezivi speciali cu aplicatii din ce in ce mai specializate. Cerneluri cu fel si fel de utilizari, parfumuri, luminiscenta, fluorescenta.. Si toate astea aplicate impecabil de un tipar offset.
3. Calitatea constanta la comenzi repetitive. Cu alte cuvinte, daca ne comandati astazi un model de etichete si peste un an repetati comanda, aceasta comanda este stocata in memoria masinii si ea va tipari aceeasi eticheta, fara diferente de culoare sau de structuri. In asa fel nu veti avea surprize la raft ca etichetele arata la fel,dar parca nu sunt la fel. Cei care desfac in retail stiu ca acest aspect este foarte important.
4. Verificarea etichetelor este 100% automata.Un senzor cu camera verifica toate etichetele tiparite,in acest mod se exclude eroarea datorata factorului uman si rolele cu etichete sunt lipsite de etichete cu greseli si asa si produsele voastre la raft.

Ce aducem noi este o combinatie excelenta a tuturor acestor atu-uri. Studiem permanent piata de afara, stim mereu care sunt trendurile tehnologice, dar si cele de design. Avem colaborari foarte bune cu gigantii din tipografia internationala, facem stagii de pregatire cu specialisti dedicati industriei. Si asta pentru ca noua chiar ne place ce facem, tiparim etichete cu sufletul. Ne entuziasmam de fiecare proiect nou si incercam sa-l ducem mult mai departe decat si-a imaginat creatorul lui.
I.C

Share