forme-speciale-de-etichete

O etichetă nu trebuie să fie doar pătrată sau doar rotundă.

O ștanță specială poate da orice formă dorești etichetei produsului tău. Este soluția ideală pentru un design îndrăzneț, pentru un recipient asimetric sau pentru o campanie de promovare. Bineînțeles că există și limitări în privința ștantelor speciale, dar ele nu țin de capacitatea noastră de producție ci de rigorile dictate de capetele de etichetare de pe liniile de îmbuteliere sau împachetare. Dar și aici echipa noastră îți stă la dispoziție cu o expertiză dobândită în peste 25 de ani de tipar.

Etichete autoadezive in rola

Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru eticheta produsului tău

Dar noi putem merge și mai departe cu ștanțele speciale. Cum este să ai două ștanțe pe aceeași etichetă? Dar cum la tipografia noastră orice idee prinde contur, putem face și așa ceva.  O astfel de etichetă se poate realiza prin inserarea unui cut-out suplimentar în etichetă. Deținem tehnologia și expertiza necesare să realizăm aceste cut-out-uri la un nivel de precizie și finețe foarte mari.

Iar pentru asta stau dovadă etichetele autoadezive deja realizate de către noi. Un cut-out bine inserat în design-ul unei etichete are capacitatea de a crește vizibilatea la raft și de a da produsului tău o notă specială!

Share