Etichete autoadezive in rola

Experienta si Profesionalism pentru Etichete Perfecte

La tipografia situata in Iasi, IPPU imprima etichete autoadezive in rola din 1994. In acesti ani, am dobandit calitatile care ne pozitioneaza drept experti in etichete si asigura succesul proiectului dumneavoastra, indiferent de industria in care activati.

Grupul IPPU Packaging

Din anul 2018 am devenit internationali prin deschiderea fabricii din Germania si a subisidiarelor de vanzari din Elvetia si Italia. Incepand cu 2021 am deschis si biroul de vanzari din Franta.

Expertiza. Expertii IPPU analizeaza proiectul si recomanda procedeul tipografic potrivit, materialele ideale – hartie, adezivi, cerneluri – si finisajele speciale.

Etichete autoadezive in rola

Procesele tehnologice de imprimare includ flexo, letterpress, serigrafie – simple sau in combinatie. Gama de finisaje speciale cuprinde: folio cu o varietate mare de culori si structuri, emboss, diverse lacuri si culori speciale tactile, luminiscente, mate, parfumate, termocromatice.

Tehnologie. Dispunem de utilaje performante care permit imprimarea etichetelor autoadezive la cele mai inalte standarde internationale de exigenta. Gama de finisaje speciale cuprinde: folio cu o varietate mare de culori si structuri, emboss, diverse lacuri si culori speciale tactile, luminiscente, mate, parfumate, termocromatice. Procesele tehnologice de imprimare includ flexo, letterpress, serigrafie – simple sau in combinatie.

Etichete autoadezive in rola

Profesionalism. Expertii IPPU isi cunosc si isi iubesc meseria. De la preluarea comenzii pana la livrarea etichetelor autoadezive in rola, lucram precis si rapid, cu atentie maxima la detalii, pentru satisfactia fiecarui client.

Calitate garantata. Inspectia calitatii etichetelor produse este 100% automatizata.

IPPU este o companie certificata SARC cu numarul 7745 19/04/2010.

Va invitam sa contactati IPPU pentru identificarea celei mai bune solutii de productie pentru eticheta dumneavoastra!