Laboratorul de creatie

Laboratorul de creație este serviciul nostru intern de creație grafică, ce îți aduce soluții de creație de etichete, accesibile, la îndemâna, de o calitate deosebită pentru proiectul tău de etichete sau ambalaje.

Accesibil

Laboratorul de creație îți creează exact eticheta pe care o visezi la prețuri foarte accesibile. Dorința noastră este de a crea și tipări etichete memorabile pentru produsul tău, acea etichetă autoadezivă care face ca produsul tău să se diferențieze la raft.

Comunicarea

Vei lucra direct cu o echipă expertă în creație și tipărire, rezultatul fiind unul excepțional, începând de la primele idei până la eticheta tiparită.

Calitatea

Eticheta finală va fi rezultatul muncii unor specialiști în acest domeniu. De la primele schițe ale etichetei, la alegerea hârtiei și adezivului potriviți, la selectarea specialităților aplicate și până la ieșirea din mașina de tipar a operei de artă, fiecare pas va fi atent monitorizat de specialiștii noștri și îți vor garanta o etichetă impecabilă.

Etichete și ambalaj

Laboratorul de creație se poate ocupa și de designul întregului tău ambalaj, asta însemnând: recipiente, cutii, capișoane sau pungi. În acest fel întregul tău produs va fi un tot unitar ce îi va încânta simțurile consumatorului și va crea o legatură cu el.

La IPPU întrunim toate exigențele industriilor ce ncesită etichete autoadezive. Avem materiale special dezvoltate și tehnici tipografice ce îndeplinesc cele mai creative concepte. În plus avem o expertiză de 28 de ani în industria tipografică. Indiferent de eticheta pe care o produci, noi îți stăm la dispoziție cu suport tehnic și cu soluții adaptate nevoilor tale.

Share