Etichete autoadezive in rola

Etichetele autoadezive au de multe ori rol functional, nu doar decorativ. Diversificarea industriilor si nevoile actuale ale antreprenorilor stimuleaza dezvoltarea de solutii ingenioase pentru situatii tot mai variate.

IPPU investeste in tehnologie si know-how pentru a fi mereu la curent cu inovatiile in materie de etichete. Pe langa exemplele prezentate, specialistii IPPU sunt pregatiti sa va ofere solutii personalizate la proiectele dumneavoastra speciale.

Etichete resigilabile

Eticheta resigilabila ii permite consumatorului sa deschida si sa resigileze cu usurinta pachetul unui produs. Sistemul asigura umiditatea optima, prospetimea si siguranta produsului. Etichetele resigilabile se utilizeaza in cazul servetelelor umede, a ambalajele de mancare sau in industria farmaceutica si cosmetica.

Etichete de siguranta

Etichetele de siguranta, numite si etichete de sigiliu, contin diverse tipuri de microperforatii sau holograme. Aceste tipuri de etichete se realizeaza in functie de necesitatile de siguranta particulare ale fiecarui client.

Etichete Wobbler

Wobblere sunt etichete folosite cu precadere in promotii sau cu rol de semnalizare. Se lipesc de partea superioara a sticlei sau a ambalajului. Paginile bookletului atasat contin promotia, codurile variabile sau retetele de mancare. Etichetele tip wobbler sunt produse in rola si pot fi aplicate automat de masina de etichetat.

Etichete rezistente la temperaturi inalte

Sunt tiparite pe un material ce rezista la temperaturi de pana la 300ºC. Etichetele se pot imprima si prin transfer termic.

Etichete clear flex

Sunt tiparite pe un material transparent care permite flexarea (stoarcerea, presarea) recipientelor fara deteriorarea etichetei.

Etichete aplicate pe suprafete dificile

Sunt tiparite pe un material special cu un adeziv deosebit de puternic, ce permite aplicarea lor pe suprafete speciale (cauciuc, caramida, teracota etc).

Etichete rezistente la temperaturi joase

Sunt aplicate pe produsele care necesita pastrarea la temperaturi joase. Aceste etichete sunt tiparite pe un material special ce le impiedica deteriorarea.

Etichete indicatoare de apa

Sunt tiparite pe un material special care reactioneaza la atingerea cu apa si isi schimba culoarea. Etichetele indicatoare de apa sunt folosite preponderent la produsele electronice.