Etichetele pentru produse alimentare

Dacă ești în cautarea unui furnizor de etichete autoadezive pentru produsele tale alimentare, la IPPU Packaging vei găsi soluția cea mai potrivită pentru tine.

De 30 de ani tipărim etichete autoadezive pentru industria alimentară, de la cantități de mii de bucăți până la tiraje de milioane de etichete.

Acoperim o gamă deosebit de largă pentru această industrie. De la etichete pentru produse din carne, sosuri, uleiuri, produse lactate până la etichete speciale pentru sandwich-uri, produse proaspete sau conserve diverse.

Dacă ești în cautare de etichete pe care să le aplici pe sticle, borcane sau pachete ce au nevoie să fie depozitate în condiții speciale de temperatură sau umiditate, la IPPU vei găsi soluția optimă. De asemenea, tot la noi vei găsi soluții pentru etichete aplicabile pe fructe sau legume, produse ce necesită adezivi speciali care să respecte reglementările stricte de aplicare pe produse ingerabile.

Tot la IPPU vei găsi soluții pentru produse alimentare ce necesită etichete aplicabile pe suprafețe cu potențial gras, uleios cum sunt produsele din industria cărnii.

Pentru industria produselor conservate unde se ambalează produsul cald avem soluții dedicate cu materiale special adaptate acestor condiții speciale de aplicare a etichetelor autoadezive pe recipient. Totodată îți oferim soluții pentru produsele congelate ce au nevoie de etichetare la temperaturi sub 0 grade, etichetare ce se poate face înainte sau după congelare.

Etichetele autoadezive tipărite la noi pot acoperi cele mai exigente și creative cerințe de grafică și realizare tehnică. Controlul automat al calității ne permite să garantăm aceeași calitate a etichetelor de la prima etichetă pe rolă până la ultima. Etichetele sunt furnizate în role și sunt potrivite atât aplicării lor manual cat si semi-automat sau automat.

La IPPU dispunem de toate resursele tehnice pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigențe cereri privind etichetele unice. Ca întotdeauna ne-am făcut temele, am studiat trendurile de pe piața internatională și am implementat cele mai bune tehnologii în liniile noastre tipografice.

Share