Etichete autoadezive in rola

“Personally, I perceive IPPU not only as a modern and creative company, but much more: it’s a kind of family. And in a quite similar way I see our labels: with their freshness, innovation and quality they build a connection between us, our customers and the public. And I guess that’s exactly what a great label should be: a perfect bridge between a great product and the final customer.”

Jurij Meile
IPPU Italy

Etichete autoadezive in rola

“Ippu este locul in care ideile prind contur, imaginatia este redata prin forma si culoare, creativitatea depaseste asteptarile si inovatia e prioritara….este locul in care munca, atentia si efortul zilnic de peste 27 ani sunt rasplatite cu prisosinta de clientii si partenerii nostri. Este locul in care am format o echipa pe care ma bazez, si care poate sustine cele mai interesante proiecte in domeniu. Este locul in care ne putem adapta si perfectiona mereu pentru a fi cei mai buni.”

Markus Stampfl
General Manager

Etichete autoadezive in rola

“Hmmm…ce insemna IPPU pentru mine…..Inseamna ALTFEL scris cu litere mari. Eu sunt altfel si am gasit aici acei oameni altfel si impreuna facem si lucrurile altfel… de aceea spun mereu clientilor nostri ca noi nu facem pur si simplu etichete ci spunem povesti intr-un fel Altfel…Unic.”

Simona Szinner
Plant Manager

Etichete autoadezive in rola

“Tineretea si maturitatea, entuziasmul  si cunoasterea, aventura  si stabilitatea  mea – sunt o  parte a vietii cu si prin IPPU Packaging.”

Cristian Padurariu
Sales Manager

Etichete autoadezive in rola

IPPU pentru mine este o familie alaturi de care am crescut, datorita careia invat zi de zi lucruri noi. Pentru ca NOI suntem creatori de NOU.”

Ioana Reichle
Marketing Manager

Etichete autoadezive in rola

I is for Infinity, as your possibilities
P is for Products, your dream products
P is also for People, the best for you
U is for Unique in the end!”

Alina Alexandrescu
Customer Service

Etichete autoadezive in rola

“Pentru mine IPPU este mai mult decat un loc de munca, este echipa din care fac parte de 15 ani, alaturi de care am ras, am plans, am invatat si impreuna cu care imi doresc sa evoluez multi ani de acum inainte.”

Ionela Iacob
Customer Service

Etichete autoadezive in rola

“IPPU este compania unde cunostintele mele tehnice dobandite in decursul timpului, aplicate in diverse proiecte, au dat nastere unor lucrari frumoase –  etichete frumoase. Iar cand un proiect este apreciat si din punct de vedere artistic , o persoana cu aptitudini preponderent tehnice, asa cum ma consider eu, are parte de satisfactie profesionala deosebita, de implinire profesionala..”

Aurel Oprescu
Sales Representative