Etichete autoadezive bere

În ultimii ani asistăm la o expansiune remarcabilă a berii craft în România. Cu un început timid, încet încet prinde conturi și la noi o piață a berii artizanale. Și cine mai bine decât noi întelege importanța “meșteșugului” în creația unui produs de top?

Pentru a face o bere craft este nevoie de multă pasiune și atenție la detalii, exact cum facem și noi etichetele. De asemenea vorbim despre investiție în timp, efort și mai ales bani. Pe o piață aflată în creștere, cu o competiție importantă, investiția într-o etichetă deosebită atât din punct de vedere al designului cât și a materialelor folosite – trebuie să fie o strategie bine gândită.

Etichete autoadezive in rola

Uitându-ne pe rafturile magazinelor vedem că producătorii aleg sticla în defavoarea dozelor, iar etichetele sticlelor de bere încep să arate din ce în ce mai spectaculos, cu design-uri îndrăznețe, cu finisaje premium – trend care era specific pieței de vinuri până acum.

Ce a facut piața de vinuri să arate din ce în ce mai wow a fost tocmai trecerea etichetelor de pe hârtia cu lipici umed (încă specifică pietei de bere) pe material autoadeziv. Acest lucru a permis o explozie de culoare și finisaje speciale la etichetele de vinuri.

Și tocmai dezvoltarea de noi materiale autodezive rezistente la etichetarea recipientelor reci/umede face să vedem aceeași migrare a etichetelor de bere către un design din ce în ce mai îndrăzneț. Bineînțeles că suntem pregătiți cu aceste materiale pentru producătorii noștri de bere și le stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare proiectului lor.

etichete de bere

Deja știm cu toții cât de important este ambalajul oricărui produs. Felul în care este realizat, design-ul lui este modalitatea prin care producătorul comunică cu potențialul client, îi spune povestea produsului său. Designul etichetei este cel care ia contact primul cu potențialul client, după aceea este efectul tactil al materialului care îi comunică calitatea produsului ales de pe raft.

La IPPU

Întrunim toate exigențele industriei de bere. Avem materiale special dezvoltate pentru această industrie și avem tehnici tipografice ce îndeplinesc cele mai creative concepte. În plus avem o expertiză de 28 de ani în industria tipografică. Indiferent de berea pe care o produci, noi îți stăm la dispoziție cu suport tehnic și cu soluții adaptate nevoilor tale.

Surse foto: www.facebook.com/olovinagourmetbeer

Share