Etichete autoadezive in rola

Tiparirea serigrafica este probabil cea mai versatila din toate tehnicile tipografice deoarece poate depune un strat dens de cerneala pe aproape orice tip de material al etichetelor autoadezive.

Capacitatea de a imprima densitati variabile de cerneala cu o cantitate mare de pigmenti fac culorile foarte stralucitoare, cu efecte fluorescente, capabile sa reziste la conditii extreme de temperatura si umiditate, astfel etichetele autoadezive de produse raman impresionante si rezistente in orice mediu.

Spre deosebire de alte metode de tiparire, serigrafia permite tiparirea pe toate tipurile de plastic, metale, hartie precum si piele, sticla, lemn etc.

Imprimarea serigrafica foloseste o sita cu o plasa poroasa  cu o imagine rezistenta la cerneala, ca un sablon pentru a transfera cerneala pe materialul de imprimat. Prepararea sitei incepe prin intinderea perfecta a plasei si prinderea ei intr-un cadru rigid astfel incat sa fie neteda si fara cute. Non-imaginea sitei trebuie sa fie blocata si imagine de tiparit deschisa pentru a permite tranferul de cerneala pe material.

Serigrafia este tehnica tipografica ce ne este familiara mai ales datorita obiectelor promotionale. Foarte putin stiu insa ca aceasta tehnica este utilizata si la imprimarea etichetelor autoadezive.

De altfel este tehnica preferata a etichetelor de lux. Serigrafia creaza cele mai frumoase si spectaculoase etichete, sunt cele in fata carora te opresti negresit.

La IPPU întrunim toate exigențele industriilor ce necesită etichete. Avem utilaje pentru serigrafie și materiale special dezvoltate ce îndeplinesc cele mai creative concepte. Pentru a afla mai multe detalii despre acest tip de tiparire nu ezitati sa ne contactati.

Share